Mededeling omtrent scooters, steps en de geldende avondklok

Vanaf 10 April gaan wij diegene aanpakken die te hard rondrijden op de scooters/bromfietsers, of die jonger zijn dan 15 jaar. Wij zullen niet meer waarschuwen en blokkeren per direct de poortpas(sen) voor het gehele seizoen.

Er komen ook nieuwe regels omtrent de steps. Vanaf 23 mei moeten alle steps worden afgesteld en begrensd. Steps met kenteken hoeven niet te worden afgesteld, maar moeten zich wel aan de maximale snelheid houden van 5 km/u. Steps die harden rijden dan de maximale snelheid, worden ook zonder waarschuwing de poortpas(sen) voor het hele seizoen geblokkeerd.

Wij bieden de mogelijkheid om op 23 mei 2021 (1e pinksterdag) van 9.30 uur tot 16 uur, op de camping de steps te laten afstellen en begrenzen door een monteur. Kosten hiervan bedragen 15 euro. U kunt uzelf tot 15 mei aanmelden op de receptie of via de camping app. Zonder aanmelding, geen plek. Tevens dient de step duidelijk voorzien zijn van de caravannummer.

Als laatste mededeling willen wij u op de hoogte stellen dat de avondklok ook op de camping geldt. Houdt hier rekening mee, er zal op de camping ook gecontroleerd en gehandhaafd worden door de gemeente.

Ook interessant
Zet geen spullen buiten uw standplaats neer