Kom ook naar de open dag op 7 februari

Camping de Rietschoof is een familiecamping welke niet alleen beschikt over ruime stand- en kampeerplaatsen, maar ook over vele uitstekende faciliteiten en speelvoorzieningen voor de kinderen.

Op zondag 7 februari, van 11.00 tot 15.00 krijgt u de gelegenheid om heerlijk rond te neuzen op ons terrein. De camping is tijdens de open dag officieel nog niet open, maar speciaal voor u maken wij extra tijd vrij.
De receptie is deze dag geopend, en u kunt hier de lijst met beschikbare caravans afhalen. Tevens kunt u hier al uw vragen stellen.

Daarnaast zullen wij in samenwerking met het feestcafé op deze dag u graag voorzien van een heerlijk bakje koffie, cappuccino, warme chocomel of thee.

Deze kunt u buiten bij de receptie gratis afhalen! Tevens is dit voor vaste camping gasten een leuk moment om weer eens een kijkje te nemen op de camping en/of bij uw caravan.

Wij hopen u zondag 7 februari te mogen verwelkomen op camping de Rietschoof.

Wij willen u wel vragen om de geldende regels te volgen die zijn opgesteld door het RIVM. Voor een overzicht van regels kunt u de link hieronder bekijken:

https://www.acsi.eu/nl/corona/#nederland

Ook interessant
Melding van uit de provincie Gelderland